Tervetuloa pelaamaan Orivedelle!

Tänä vuonna lumiongelmaa ei ole ollut, mutta kylmä sää on jatkunut aika myöhään.
Tänään 6.5. pelikausi kuitenkin alkaa ja ensimmäisiä vetoja vedetään Vilppulan kentällä.

Vaikka kentät ovat pelattavissa, niin ne elävät jatkuvien muutoksien alla. Aika niitä syö, tulee uusia ideoita ja välillä muutetaan ihan huvikseen. Kenttien pelattavuus elää jatkuvien muutoksien alla eli vaikka viime vuonna olisi käynyt jollain rakennetulla kentällä pelaamassa, niin tänä vuonna sen pelattavuus saattaa olla jo täysin muuttunut.

Oriveden kentälle ajaa Tampereen moottoritieltä alle 20 minuutissa. Se sijaitsee 300 metrin päässä 9- tieltä, Yliskyläntiellä, mikä on Tampereen suunnalta tullessa juuri ennen uuden ohituskaistan alkua.
Tällä hetkellä kentällä on 16 rakennelmaa, joita ensi alkuun laajentelen alkukesän aikana, ja ennen uusien rakennelmien rakentamista.
Vilppulan kentällä tikunnokkaan ovat päässeet ajoneuvot, jotka tulevat tämän kesän aikana poistumaan ja tilalle rakentelen korvaavia suojarakennelmia. Eikä noiden autojen pelillinen merkitys ole etenemistä lukuunottamatta kummoinen, joten pelattavuuskin tulee rakennelmien myötä muuttumaan.

Mutta varauksia otetaan vastaan ja muistakaahan, että Suomen kesä on kovin lyhyt turhille jahkailuille!